Historien om Grandmothers Danmark

Grandmothers Danmark er opstået efter inspiration fra ’The 13 Indigenous Grandmothers’, der opstod i 2004, efter en Hopi indianer profeti der sagde :’ When The Grandmothers Speak, The World will heal’. A call for Power.

I Danmark blev dette kald hørt i 2011, hvor 2 bedstemødre; Gail Whitlow fra Canada/Mohawk og Susan Stanton fra Hawaii/Irakota, startede og initierede den første Grandmother Cirkel.

 

I 2013 blev foreningen ’Grandmothers Circle The Earth Danmark’ oprettet og bevægelsen var strukturelt repræsenteret ved et Råd og en Bestyrelse, der varetog oprettelsen af Cirkler, Retreats, Ceremonier og økonomien til at varetage medlemmernes interesser.

 

I 2020 så en ny struktur ’dagens lys’, en Fællescirkel, bestående af 6 Cirkelholdere. En Forkvinde Cirkelholder, en Resurseholder, en Visdomsholder, en Aktivitesholder, en Formidler og en Jordmoder.

 

Cirklerne er det bærende fundament under Grandmothers Circle The Earth. Sammen er vi stærke og sammen støtter vi hinanden som kvinder til at finde vores indre styrke og til i fællesskab at passe på Moder Jord for de næste 7 generationer og frem.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål til bevægelsen og vores arbejde, så vil vi med glæde svare dig.:

 

forkvinde@grandmothersdanmark.dk

 

Grandmothers Circle The Earth

CVR: 35773118

 

Privatliv og cookies 

Grandmothers Circle the Earth er et fredsskabende og helende netværk af og for kvinder over hele Jorden. Du kan styrke din egen kvindekraft og være med til at arbejde for en bedre verden i et smukt og stærkt fællesskab.

Jorden har brug for at vi står sammen.