aktiviteter

Sådan kan vi arbejde sammen – lad os inspirere hinanden

Kommende begivenheder

13.-14. APRIL 2024

Årsmøde 2024

Røsnæs Naturskole.

4.-7. JULI

2024

Sommer Samlingen 2024

Sommer Samlingen bliver igen på fantastiske Dannekilde.

4.-6. OKT. 2024

Rådslagning 2024

'Stampen' Åbroen 20, 8543 Hornslet

Hos GCE’s fællescirkel vil vi altid gerne bakke op om gode idéer og initiativer. Udveksling af inspiration, energi og initiativ er grundstenene i vores bevægelse. Vi, i fællescirklen, glæder os til at hjælpe og støtte dig og dit projekt. Du kan altid tage en snak med aktivitetsholderen, for at få hjælp og vejledning – se kontaktinfo på Fællescirklen her.

 

Vores aktivitets-livshjul skaber overblik over processen fra idé til aktivitet, se tegningen. Her kan du også læse mere om udviklingen af en idé i samarbejde med GCE-DK. Se aktivitetshjulet her.

 

Hvert år afholder vi årsmøder og sommersamlinger. Her har vi et fokus. I 2022 var mødets fokus f.eks. vort nordiske ophav, og hvordan vi med lethed og glæde kan stå i egen kraft og saft. Vi synger, danser og fortæller og vores årsmøder afsluttes igennem en cirkel. 

 

 

 

Gang i Grandmother-aktiviteter - sådan kan vi arbejde sammen

Når du/jeres Cirkel får en god idé til aktivitet i Grandmother-regi er der hjælp at hente i Fællescirklen til at:

  • Komme fra idé til aktivitet
  • Få overblik over økonomien og få det glade budskab ud
  • Få en skøn aktivitet og lære af erfaringerne – til gavn og glæde for os alle.

Vi afholder 3 faste events om året. Derudover afholder de forskellige lokale cirkler møder og events, der både er lukkede og åbne for andre medlemmer. Du er altid velkommen til at kontakte Fællescirklen hvis du har en god idé til en medlemsaktivitet.

Er du interesseret i at starte en ny cirkel i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også hvis I er en hel gruppe, som ønsker at starte en ny lokal cirkel. Vi vil gerne hjælpe jer igang.

 

Kontakt os i Fællescirklen her – eller skriv til os via facebook-gruppen.