KVINDE

Visdom • Kraft • Fællesskab

Grandmothers Circle The Earth er et fredsskabende og helende netværk

af og for modne kvinder over hele Jorden.

Du kan være med til at arbejde for en bedre verden og styrke din egen kvindekraft

i et smukt og stærkt fællesskab.

Jorden har brug for at vi står sammen.

Kontakt os

Grandmothers Circle the Earth er et fællesskab for modne kvinder.

Vi ærer og fejrer årshjulet og kvinders overgange i et smukt og stærkt fællesskab gennem ceremonier og ritualer der er cirkel- og cyklusbaseret.

Vi ærer vores aner og historie fra de tidlige tider, for at øge bevidsthed om, hvem vi er. Vi er optaget af, hvordan vi kan passe på hinanden, naturen og medskabe en højere bevidsthed om jorden.

Vores bevægelse er inspireret af forskellige kulturer og praksisser rundt omkring i verden.

Du kan blive en del af vores smukke kvindefællesskab, som danner cirkler lokalt over hele landet. Pt. har vi 17 velfungerende cirkler fordelt ud over det danske land: i Nordjylland; på Djursland; i Århus/Silkeborg området; i Sydjylland; på Fyn; på Sjælland og på Bornholm.

Kontakt os HER for at høre mere om, hvordan du kommer med i en lokalcirkel og om vores spændende aktiviteter og arbejde.

Aktiviteter

Aktiviteter

Er du interesseret i at starte en ny cirkel i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder også hvis I er en hel gruppe, som ønsker at starte en ny lokal cirkel. Vi vil gerne hjælpe jer igang.

Bliv medlem

Bliv medlem

Grandmothers Circle the Earth er et fredsskabende og healende netværk af og for kvinder over hele Jorden. Du kan være med til at arbejde for en bedre verden og styrke din egen kvindekraft i et smukt og stærkt fællesskab. Jorden har brug for at vi står sammen NU!

Nyheder

Nyheder

Læs mere om hvad der sker af nye ting og aktiviteter hos Grandmothers Circle the Earth Danmark. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsmail, som vi sender ud 4 gange om året.