Vision og Mission

Vision

Vi manifesterer Hopi-profetien: “When the Grandmothers speak, the World will heal”.

Vi henter inspiration fra Livets Træ, Yggdrasils Ask og beder det guddommelige om hjælp til sammen at ære Moder Jord og alt liv – nu og for de næste 7 generationer.

Vi medskaber en højere bevidsthed.

 

Mission

Vores bevægelse bygger på The International Council of 13 Indigenous Grandmothers:  ”We represent a global alliance of prayer, education and healing for our Mother Earth, all Her inhabitants, all the children, and for the next seven generations to come.”  

Vi trækker på den åndelige inspiration herfra og på de kræfter, der ligger i de modne kvinders visdom, gejst og ressourcer.

Vi igangsætter og støtter lokale Cirkler, hvor kvinderne styrker deres egen og hinandens kraft og inspireres til at deltage i og bidrage til et mere balanceret samfund.

I Cirklerne møder vi hinanden fra hjertet med fokus på åbenhed, rummelighed, forbundethed og balance mellem det feminine og det maskuline i både indre og ydre liv.

Vi arbejder gennem ceremonier og ritualer, bøn, sang og dans.

Vi ærer vores nordiske aner og historie fra de tidligste tider for at øge vores bevidsthed om hvem vi er, og hvordan vi som oprindeligt folk kan udleve vores kraft, visdom og spiritualitet.

Vi forbinder os med andre kulturer i kærlighed og med respekt for hinandens ophav, traditioner og forskellighed og understøtter mangfoldigheden.

Vi støtter initiativer, der ærer og fremmer kærlighed, fred og bæredygtighed for Moder Jord og hendes skabninger og ressourcer.