Tak til…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak til Edna Pedersen

Lille af statur men stor af betydning for Grandmother-arbejdet! Først årene i Rådet og så i Bestyrelsen, hvor vi alle har mærket både din myndighed og din mildhed (selvom ingen var i tvivl om hvilket stof, som næven i fløjlshandsken var gjort af). Du er en af dem, der har praktiseret administration med spiritualitet – altid med regnbuelyset tændt, når du lavede regnskab, for det var der, du kunne mærke om alt var som det skulle være.

Så tak for dit stor arbejde med økonomien og medlemskontakten, hvor vi ved at du havde mange gode snakke med Fakkelbærerne ude i Cirklerne – tak for altid konstruktivt og fornøjeligt samarbejde om det øvrige bestyrelsesarbejde – og ikke mindst tak for at du modtog og videregav visionen om ”Cirkler på Cirkler…” og budskabet om at ”sådan kommer Grandmothers godt videre”.

Du var en stærk medspiller i at få Cirkelstrukturen op at køre og nu har du takket af (men heldigvis også lovet at hjælpe til fra sidelinien) og så glæder vi os til mange skønne møder i Grandmother-arbejdet fremover.

 

Tak til Mona Toksvig

Du nåede lige at være med i Bestyrelsen nogle måneder, inden vi begyndte at lave om på strukturen, men det forhindrede dig ikke i at give dit besyv med fra starten – og hvilket et! Du har stillet en hel del skarpe spørgsmål og kommenteret – altid venligt og gerne med humor og underfundighed – men også altid ind til sagens kerne med det samme og uden omveje.

Stor tak for dit arbejdet med medlemskartoteket, som du hurtigt kom ind i, og lige så stor tak for den gode ånd og inspiration, du bragte med ind – og for din humor: når Mona slog håret ud, vidste vi at det var alvor!

Dejligt at vi ved, at vi vil ses mange gange fremover – og for at du har ladet en dør stå på klem til at bidrage i nærheden af Fællescirklen.

 

 

Tak til Inger Slots

Tak til Inger for dit store engagement i at ’Grandmothers Circle The Earth’ er kommet hertil hvor vi står i dag. Du var med til sammen med Helle Hestbjerg at stå for den første Retreat, vi havde i 2011. Du har været aktiv i, at  få Rådet og Bestyrelsen op at stå, så vi fik en Forening. Tak for udviklingen af Foreningen, hvor du, i begyndelsen, sad som kasserer. Der blev skabt en vej ud fra mottoet: ’Vi skaber vejen, medens vi går den’. Du er en stor inspirator til at få inddraget det spirituelle i det daglige, og det skal du have stor tak for. Din rummelighed, sindighed og eftertænksomhed er kvaliteter, som vi skønner på.
Nu vil du gerne have en pause i det spirituelle Grandmother - arbejde og hellige dig det at være en fysisk bedstemor og udfolde dine digte og mandalaer.

Vi håber, at du vil træde ind i vores Fællescirkel på et tidspunkt, du er allerede savnet!

 

Tak til Zeleste Auora

Tak til dig, Zeleste, for de mange år du har siddet i Rådet, og været aktiv til at få Cirkler op at stå og køre. Især stor tak til dit Cirkelarbejde i ’Limfjordens døtre’ og ’Nordlyset’. Du er et stort lys i dig selv, der beriger alle, der er sammen med dig, få os alle til at stråle indefra og ud. Tak for din smittende latter, dine stemningsfulde fortællinger og din evige insisteren på at holde sig til det enkle. “Keep it simple” må være dit motto.

Tak for dine ’forgængere’ alle de ’urtekyndige kvinder’ i din slægt, der gennem dig, har delt visdom ud til os andre.

Vi ønsker dig en sund pause - tid for og med dig, og vi glæder os til at se dig i Fællescirklen igen J