Naturmødet

I det smukkeste vejr og med høje sommertemperaturer,

deltog ‘Grandmothers Circle The Earth- Danmark’

i NATURMØDET i Hirtshals for 2. gang

I år deltog vi med vi 4 forskellige Vandceremonier ved ‘Husmoder stranden’

TORSDAG aften d. 24 maj blev der afholdt en CEREMONI FOR VANDET.
En Ceremoni i kærlighed og respekt for VANDET, hvor folk havde medbragt en lille flaske vand fra deres hjemme sted.
Ceremonien blev ledet af Bedstemor Jane Folsted og efter ceremonien samledes folk til
en smuk solnedgangs og hygge omkring bålet med sang og chants. 15 mennesker nød den smukke solnedgang og hyggede sig omkring bålet.

FREDAG d. 25 kl. 11 – 12 blev der afholdt en VANDCEREMONI I BALANCE mellem det feminine og maskuline
Vandceremonien tog udgangspunkt i hvordan man, som menneske står i sin egen kraft, i en væren i en balance mellem det feminine og maskuline. Lidt fortælling om vandet og hvordan vi kan heale på vandet gennem kærlighed.

Hver især modtog en Cherokie velsignelse, gennem vandets og Universets kraft. Det er en meget kraftfuld og personlig oplevelse af modtage en sådan velsignelse og flere deltagere blev meget berørte.. Vandet der blev brugt til denne ceremoni kom fra ’Livets Kilde på Island’, Peru, Lock Ness, Grønlands Glaciser is og fra flere andre vandceremonier i verden. Folk blev opfordret til at gå ud i verden og lave Vand Velsigner, både til vandet og til de mennesker den enkelte ville møde på sin vej. En ung fyr gik straks op og velsignede vandbeholderne til NATURMØDET, så alle der drag af vandet blev velsignet .Der var ca. 20 deltagere der samledes i kraft og glæde,
Ceremonien blev ledet af Bedstemor Vibe Maegaard Mørch Sørensen og Bedstefar Vagn Mørch Sørensen.

FREDAG 25 kl. 14 – 16 CEREMONI FOR LIVET I HAVET
Den karismatiske Grandmother Erena Rhöse er Maori medicinkvinde fra New-Zealand.
Hun stod for en kraftfuld ceremoni for livet i havet. Erena er datter af floden Whanganvi, der som den første flod i verden har fået menneskerettigheds status. Der var nok 50 mennesker der deltog i denne Ceremoni, der både var en vand og Freds Ceremoni. Erena havde lavet et stort Fredssymbol i stof i Maori farverne, rødt, hvidt og sort. De fleste deltagere endte i Vesterhavet, som ikke var særligt varmt. De tørrede efterfølgende og det var en stor oplevelse af kraft, glæde, harmoni og skaberkraft. Erena løfter folk op, Karanger/synger ud til havet, til jorden, til luften og flettede sit folks historien ind i Ceremonien, med af få Stof ’Freds symbolet’ trukket op af vandet, som de kanoer/Wakaer, som Maorierne sejlede til New Zealand i. 50 mennesker der i glæde fulgte Erenas anvisninger og smittende livsglæde.

LØRDAG d. 26 kl. 11.15 – 12 HEALINGSCEREMONI
Solveig Maria Radut stod for en flot og dyb Healings Ceremoni, hvor vi sammen, og under guidning af Solveig, skabte et healings felt hvor naturens kræfter blev påkaldt. Vores intentionen blev sat på at heale vandet og vi kunne mærke hvordan at vandet healede os. Efter vi havde fået skabt en fælles healings kraft, gik deltagerne ned til havet og velsignede havet på forskellig vis, medens Solveig holdt energien i Cirklen. Bagefter samledes vi i Cirklen og  afsluttede. En smuk, blid og meget kraftfuld ceremoni.

Naturmødet er et årligt tilbagevendende folkemøde for alle som er interesseret i naturen, så der foregår rigtig mange spændende ting.

Grandmothers Circle er et fællesskab for kvinder i alle aldre som vil bidrage til at ære og bevare vores Jord.

“When the Grandmothers speak, the World will heal”