Hellig Alkymi mand/Kvinde retreat, Friland

BERETNING FRA RETREAT

FOR MÆND OG KVINDER PÅ FRILAND JULI 2014

 workshop med Mira Michelle

Midt i juli 2014 deltog 9 kvinder og 4 mænd inkl. jeg selv Maria Glad fra Sydfyn s Cirklen og min mand Kai i en udover-det-sædvanlige fantastisk workshop på Friland, ledet af Mira Michelle Jones. Workshoppens titel var:

Sacred Alchemy: The New balance of the Divine Feminine and the Masculine.

Og det var, hvad vi arbejdede med igennem tre intense dage og sene aftner. Både med mand/kvinde (yin/yang) energiernes dynamikker, og med balancering af energierne generelt på jorden og i verden igennem os selv. Vi dansede, vi rensede og gav slip, vi delte, vi sang, og vi og så en video om forskning ang. hvordan mennesker levede for 6-10.000 år siden i små matriarkalske samfund, hvor børnene ikke vidste hvem deres far var, men altid hvem deres mor var.

Alle aftner var der ceremonier, hvor Mira gik i trance-tilstand og blev kanal for forfædre/formødre og bedstemødre. Det var en stor oplevelse at få lov at være tæt på en person, der kom i trance og således blev medie for spirituelle energier, og der blev bl.a. formidlet personlige budskaber til hver enkelt af os.

Den gruppe, som vi var, formulerede den tredje dag et fælles manifest, som vi fortsætter med at arbejde videre med og for – hver især og/eller sammen:

WE BRING INTO MANIFESTATION NOW

THE SACRED ALCHEMY OF

THE NEW DIVINE BALANCE OF THE MASCULINE AND FEMININE

Mira er en utrolig stærk, smuk og klar kvinde. Hendes baggrund er en blanding af indiansk afstamning (far) og engelsk (mor). Vokset op mest i USA. Har universitetsuddannelse. Siden barndommen har hun været bevidst om sine egne evner i forbindelse med kontakt til åndeverden og forfædre m.v., men først da hun omkring 20-årsalderen kom i kontakt med Chief Sonne Reyna, som blev hendes shaman mentor, begyndte udviklingen af disse evner at tage fart. Mira er ikke bedstemor, men mor til to halvstore drenge og gift med en tysk mand, de bor i Hamburg. Se hendes egen korte præsentation af sig selv og sit virke her

http://youtu.be/35HmKb7nXd4 website http://www.sacredfemalerising.com/en/

Vi er nogle, der rigtig gerne vil have Mira her til Danmark igen og lave workshop (retreat), når det bliver muligt..!