For de næste 7 generationer

I Grandmothers Circle arbejder vi for de næste generationer – med fokus på de næste 7.

Tallet 7 har en særlig rolle i mange religiøse/magiske forbindelser. Fra gammel tid har de forskellige folkeslag formodentlig baseret deres viden og brug af syvtallet på forskellige naturfænomener. Fx har regnbuen syv farver og i gamle kulturer havde man kendskab til syv planeter: Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Solen og Månen. (Nu ved vi dog, at Solen er en stjerne og Månen er en måne. Derudover er Uranus samt Neptun blevet opdaget og vi kender Jorden som en planet). Om mennesker siger vi, at vi har syv tidsaldre og vi ved, at kroppens celler fornys i løbet af syv år og at smagssansen skifter hvert syvende år.

Familiemønstre gentages i 7 generationer.

Det er gammel viden, at familiemønstre gentages i 7 generationer. Vi er hver især et produkt af de 7 generationer, der kom før os og de mønstre, som vi videregiver til vores børn, børnebørn og måske også oldebørn, har betydning for de næste 7 generationer.

Det er rigtig godt, når vi taler om vores positive mønstre - og for de uhensigtsmæssige mønstre har vi altså muligheden for bevidst at ændre dem til gavn for de kommende 7 generationer. Derfor rækker vores arbejde i Grandmothers Circle videre - ”for de næste 7 generationer”.

Rays of sunshine breaks through the dark clouds. Ñoncept of hope for the best, mood changes, enthusiasm, optimism, faith in our own strength, the breakthrough goal