Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Solhvervsmøde i Horsens Cirklen

8 december, 2020 -5:00 pm - 9:00 pm

Vi nærmer os vintersolhverv og takker for året, der er ved at rinde ud – for det vi har fået – og for de frø, vi vil lægger klar til spiring i det nye år. Og så vil vi julehygge med hinanden og gøre klar til at den nye Fredericia-Cirkel kommer godt i gang 😊.

Sammen laver vi spiral-ceremoni, så medbring noget grønt (fx gran, enebærgrene, cypres) samt blomsterfrø, kerner, nødder eller andet symbolsk forråd og frø som vi gør klar til at spire igen med endnu større livskraft.

Medbring også gerne ting som symboliserer alle de ting, som du gerne vil takke for fra året der er gået. Dem lægger vi også i spiralen, og du er velkommen til at tage dem med hjem bagefter.

Vi starter med ceremonien og hvis tillader det, laver vi også en fælles meditation for håb. Derefter går vi til fælles julebord. Medbring gerne en ret hertil – vi kan jo koordinere, så skriv gerne i facebookopslaget, hvad du vil medbringe.

Husk tilmelding her på opslaget eller ring på 4041 9917, tak. Nye medlemmer er velkomne – ring lige i forvejen, så du kan få en intro til Cirklen 🙂

 

Vi glæder os til cirkelarbejdet med jer alle denne aften.

På regnbuegensyn

Vibeke Elizabeth og Trine

 

Detaljer

Dato:
8 december, 2020
Tidspunkt:
5:00 pm - 9:00 pm

Sted

Vinten Skovvej 18, 8700 Horsens
Vinten Skovvej 18
Horsens, 8700
+ Google Maps