Cirkelmøder i Corona tiden

Rundt i det danske ganske land, samles kvinder i Grandmother Cirkler på trods af Corona restriktionerne. De fleste samles udendørs, så det er nemmere at holde afstand, andre samles færre indendørs. Jeg har samlet nogle beretninger fra vores fælles Grandmothers Facebook side, som er rigtig inspirerende. Der er mange flere beretninger på siden, for der har været cirkelmøder siden nedlukningen i marts 2020. Vi finder nye veje og det er skønt at føle sig inspireret af hinandens beretninger:

Grandmothers Circle The Earth -Danmark - nyhedsmail dec 2020 (1)
Den 10. nov.

Månestrålerne mødtes i Beder.

Efter at havde spist vores madpakker i behørig afstand, rundt om fordelt i min stue, og lavet en spontan runde om vores navn, gik vi ud i natten i området bag mig, hvor en ny skov er plantet for ca. 4 år siden, hen til Fælleshaven i Beder.

Inden vi gik i cirkel, fokuserede vi først efter tur på de 5 sanser.

I cirklens midte blev der tændt bål. Her lavede vi en runde med hver vores linje fra Grandmothers Etiske retningslinjer, som hver havde trukket gangen før.

Bagefter havde vi en runde med, hvordan hver finder ro i den turbulente tid, vi befinder os i lige nu.


15 november

I DjurslandsCirklen er møder blevet aflyst (lige som så meget andet!!) pga. corona. Men heldigvis tog Charlotte teten og inviterede til et skønt møde omkring bål i hendes pilecirkel i baghaven. Efter bøn og Grandmother-sangen gik vi en tur i tavshed gennem skoven til skovsøen. Fokus var på tanker, ønsker og visioner for fremtiden og det gav input til en meget fin og dyb deling omkring ilden, da vi kom tilbage. Charlotte nedskrev essensen og papiret blev lagt på bålet med ønsket om at vores gode visioner for fremtiden blev sendt ud i Verden

En superdejlig søndag eftermiddag, hvor vi sluttede af med hurtigt at enes om at vi sagtens kan lave sådanne udendørs møder indtil det igen bliver trygt og sikkert at sidde indendørs igen


16
november

Sydfyns cirklen mødtes i går i det smukke vejr, hvor vi havde en lille Kogi- indianer bøn. Bagefter var der cirkeldeling rundt om bålet.

Vi aftalte at slutte året med at rense os ved vandet onsdag


17 november

Odense cirklen samledes i søndags i Ansgar Parken, tæt ved tre gamle, smukke træer. Vi lavede et simpelt alter af blade og satte lyset i midten, – og der midt i parken skabtes et helligt rum. Maj-Britt lærte os en hellig dans, der har rod i Cherokee folket. En dans, hvor man giver og modtager – og forbinder os med elementerne. (Nogle kender den fra vores retreats). Det var smukt at opleve hvordan dansen bragte flow og fælles tråd i gruppen. Der er enighed om at vi vil øve dansen på de kommende møder, så vi lommer til at mestre den. Endnu en dejlig og berigende dag i cirklen.


28 november

I dag mødtes “Dryaderne” til udendørs møde på Amager Fælled. Vi fulgte den nye sti: Rute til ro. Vi blev fulgt rundt af en smuk måne og nød den dejlige vilde natur. Efterfølgende havde vi cirkel møde i ly af mørket. Tak til Anja for fint arrangement.

Grandmothers Circle The Earth -Danmark - nyhedsmail dec 2020 (2)

Udgivet i Cirkler.