Cirkelholdere

Cirkelholderne udgør Fællescirklen i Cirkelstrukturen

Se mere om vores baggrunde og hjertesager nedenfor - se hvem, der holder hvilke temacirkler - og  tag kontakt.

 

Natassia Rosewood - Forkvinde

Forkvinde i Grandmothers Circle

 

 

 

 

 

 

Jeg er født i 1979, og bor i Nordsjælland med min mand, 2 piger, 6 heste og 3 katte.

Mit spirituelle virke er, udover arbejdet i GCE, mit kursuscenter Lykkedal Retreat – et naturspirituelt center med fokus på krop, sind og ånd med fællesskaber, yoga, meditation, mindfulness, naturkontakt og ceremonier. Derudover er jeg antropolog, ph.d., og arbejder som terapeut fra Lykkedal Retreat og som freelance konsulent og forsker med fokus på sundhed, støttegrupper og fællesskabsopbygning. Jeg er med i Visionscirklen i GCE, og jeg er ved at starte en ny GCE cirkel op i Nordsjælland.

Baggrund

Jeg er født og opvokset i København, men jeg har boet og rejst igennem lange årrækker blandt oprindelige kulturer rundt omkring i verden, hvor jeg med antropologiske briller har studeret shamanisme, ceremonier og rituel praksis. Jeg har de sidste 15 år siddet i cirkler, og været med til at starte mange op. Jeg føler mig åndeligt guidet af guddommelige bedstemor arketyper, som går på tværs af kulturer. Jeg brænder for at bygge bro til oprindelig og erfaringsbaseret viden, der formidles via bøn, sang, ceremonier, ritualer og helende fællesskab. Jeg har tidligere rejst ud og knyttet bånd til medicinmænd, healere og spirituelle medier rundt omkring i verden, og jeg ønsker at være med til at bane vejen for flere skønne broer og spirituelle kulturmøder i GCE.

Hjertesager

 • At bygge bro til oprindelig viden og bidrage med at formidle en vej til dybere naturforbindelse
 • At bevidstgøre værdien af fællesskaber, cirkler og ceremoniel hverdagspraksis
 • At lytte til GCE medlemmers behov og ønsker for foreningsaktiviteter
 • At bidrage med at forstå HOPI-profetien samt videreformidle den i en nutidig kontekst
 • Være aktiv i det Internationale Grandmotherfællesskab m.f.
 • Bidrage med at igangsætte pigecirkler
 • Bidrage med sociale medie strategier kva. min forskning og ekspertise på området

 

Siff Camilla Kingod - Resurseholder

 

 

 

 

 

 

For fem år siden flyttede jeg fra det hektiske liv på Nørrebro i København til et lille hus i en lille by i Nordsjælland.
Her bor jeg med min mand, vores søn og vores kæledyr.
Jeg elsker at befinde mig i naturen og er stort set dagligt ved vandet med min  hund, eller roder i min have, som jeg er ved at forvandle fra en monokulturel græsplæne til en oase fuld af diversitet af blomster, små frugttræer og buske og en køkkenhave, der med tiden skal kunne forsyne os med lækkert biodynamisk grønt.

Da jeg hørte om Grandmothers, blev der straks vækket noget i mig, på trods af at jeg ikke har den store erfaring med det spirituelle. Men jeg er nysgerrig og åben og føler mig draget mod denne fællesskab.
Jeg ser frem til at være en del af et meningsfuldt fællesskab - en del af noget, der er større end mig. Og jeg glæder mig til sammen med Natassia at skulle starte en cirkel op i Nordsjælland.
Jeg brænder for kvindesager i alle afskygninger og for mennesker, der er anderledes og på en eller anden måde står udenfor samfundets rigide rammer.

Ellers vil jeg blot nævne, at jeg har et talehandicap pga en neurologisk lidelse.
Det kan gøre det svært at forstå mig - især i telefon.
Men man er altid velkommen til at sende mig mails ellers sms.

 

Vibe Maegård - Listening Wind Woman - Mother of all Nations - Beluca Crystal - Jordmoder

 

 

 

 

 

 

 

Født 1956, gift med Vagn og sammen har vi 7 drenge, der har koner/kærester, og pt. 6 børnebørn.

Mit spirituelle virke, er at være bærer Of The Grandmother Flame, gennem Cirkelarbejdet, i Ceremonier, gennem ritualer, at Ære kvinder til at stå i deres egen kraft. Jeg er med i Jordmoderencirklens Fletværk af Fakkelbærere og kontaktpersoner, med til at starte nye cirkler op og er aktiv i ’Månestråle Midt Grandmother Cirkel’

Baggrund
Jeg er født og opvokset i Silkeborgs skønne skove og dejlige søer; at være en del af naturen betyder alt for mig. Jeg er uddannet fysioterapeut, arbejder i Vejle Kommune med Sundhedskurser. Jeg har gennem de sidste 45 år, arbejdet med forskellige former for kropsarbejde, healing, clairvoyance, tarotkort læsning og naturterapi.

Hjertesager

 • At være Cirkelholder i Jordemodercirklen og til tjeneste for opstart af nye Cirkler, at støtte de eksisterende Cirkler i et aktivt Fletværk.
 • At udvikle Cirkelarbejdet i Danmark og gennem Cirkelarbejdet, at fremme bevidstheden om at vi, som kvinder, kan styrke hinanden til at stå i vores egen kraft.
 • At skabe Ceremonier der giver mening for livet, der er i evig forandring og herigennem samskabe hverdagsritualer, overgangsceremonier til de mange livsfaser der er i ethvert liv.
 • At igangsætte Pigecirkler og ung kvinde cirkler, for de næste 7 generationer
 • Være aktiv i det Internationale Grandmother Fællesskab.

 

Anne Vind Andersen - Visdomsholder

 

 

 

 

 

 

 

Født i 1963, gift med Jens, 3 børn og 2, snart tre børnebørn

Baggrund

Jeg er opvokset på et lille landsted i Midtjylland, omgivet af kornmarker til alle sider. Begrebet biodiversitet var ikke opfundet, og jeg troede, at naturen var det samme som kornmarkerne!

I mit barndomshjem var Gud nærmest et tabuemne - men landsbyen og sognet var delvist indremissionsk, og så meget forstod jeg da, at Gud var en mand i himlen, som holdt øje med alt, hvad vi lavede! Jeg husker det som meget anstrengende, pinligt og skamfuldt, at Gud kunne se ALT!

I dag er jeg heldigvis et helt andet sted, men det har taget mig mange år og mange 180-graders vendinger undervejs. Det har været en lang og snørklet rejse gennem livet for at udvikle mig til den kvinde, jeg er p.t.

Mange lange rejser som ung, uddannelse som antropolog med speciale i Overgangsritualer i Traditionelle og Moderne samfund (anno 1995!)

Børnefødsler og familieliv.

Et arbejde med mennesker fra hele verden gennem mit virke som underviser i Dansk som andetsprog i næsten 20 år.

Sideløbende masser af dans indenfor 5 Rytmer og deltagelse i lange, transformerende kurser (Rituals and Initiations), uddannelser til Lifecoach og Spirituel Mentor.

I 2014 en Yogalærer uddannelse i Indien, og et jobskifte fra Underviser i dansk til Yogalærer på næsten fuld tid frem til dec. 2021

Her følte jeg mig kaldet til at skifte fokus! Jeg havde fejret afslutningen på min egen overgangsalder med et stærkt ritual, og der fik jeg blandt andet en klar vision om at skifte tilbage til antropologien og fokusere på kvindevisdom og give stemme til de vigtige, kvindelige overgange, som ellers typisk ignoreres i vores samfund.

Jeg blev også bevidst om min egen længsel efter meningsfulde kvindefællesskaber og begyndte at lede efter en cirkel, hvor jeg kunne finde min plads.

Den fandt jeg hos Solstrålerne, de Sydjyske Grandmothers, og ved Årsmødet 2022 kom jeg også med i Fællescirklen og glæder mig utrolig meget til arbejdet der.

Jeg tænker ikke, at det er tilfældigt, for jeg har siden min studietid været dybt fascineret og inspireret af naturfolks kosmologi, ritualer, forhold til naturen og det cykliske. Og jeg har nok altid haft en forkærlighed for de indianske folk. Der er så meget visdom og inspiration at hente hos dem.

Hjertesager

 • Kvinder, Grandmothers og Moderjord
 • Cirklens kraft og kvindefællesskaber
 • At fremhæve og støtte det cykliske i en ekstremt lineær verden
 • At genopdage, dokumentere og videreudvikle Ceremonier og Overgangsritualer, der ærer og fejrer de store, kvindelige overgange så vi kan integrere dem i vores liv : Den 1. måne, Fødslen til Moderskabet og Overgangsalderen til Viskvinden.
 • At gen-indskrive kvinderne og gudinderne i vores fælles historie, vores fælles ophav, som udspringer længe før vores traditionelle, vestlige og meget begrænsede historieskrivning.
 • At arbejde for ligeværdighed mellem alle mennesker og køn samt en respektfuld og værdig behandling af dyrene, naturen og kloden som helhed.

 

Lisbeth Bidstrup - Aktivitetsholder

 

 

 

 

 

 

Jeg er født i 1955 i Grenå, hvor jeg boede til 1961, hvor vi flytter til Gladsaxe. Her gik jeg i skole, til Spejder, dans, ridning og deltog i mange fælles aktiviteter gennem min barndom og ungdom.

Jeg er mor til to børn og 5 børnebørn, har været gift, skilt, boet i kollektiv og bor nu på sydfyn med en kæreste på Langeland.

Baggrund:

 I 1973 starter jeg sygepleje uddannelse, men vælger, at arbejde som sygehjælper på plejehjem og senere i socialpsykiatrien som plejer.

Samtidig tager jeg en uddannelse som healer og bruger denne del både i mit arbejde og i fritiden.

Jeg har altid arbejdet med mennesker og elsker, at være i naturen omgivet af dyr.

Jeg har været med til at skabe rammerne for en 4.H. gård, hvor jeg var en del af bestyrelsen.

Jeg har været politisk aktiv i nærmiljøet, da det er vigtigt for mig at have indflydelse på vores jords fremtid.

Hjertesager:

 • Skabe en dybere forståelse af vores opgaver her på JORDEN.
 • Focus på at heale jorden og alle dens væsner.
 • Skabe og udvikle forskellige netværk, med fokus på jorden og alt liv.
 • Bruge kroppen i energiarbejde og bevægelse, og inspirere andre i dette.
 • At være i naturen og skabe forbindelse med energierne her.
 • Skabe en bedre JORD gennem Grandmother bevægelsen.

 

Lise Lotte Flæng - Formidler

 

 

 

 

 

Jeg er 67 år. Født en juli-morgen 1954 i København af jyske forældre. 8 år gammel blev jeg storesøster til min søde Søs.

Kaldes også Li Lo TourneSol, (solsikke på fransk), jeg vil altid vende mit ansigt mod solens kraft.

Baggrund

Fyttede en del, til Jylland, til Vendsyssel og Hjørring. Jeg lærte af miljø/skoleskift, fik god tilpasningsevne, var den nye og blev deraf styrket til kommunikation. Jeg smuttede til Spanien m. spansk kæreste 18 år gl. og hjemme igen, startede vi en afd. Ulandsforeningen Svalerne, (Abbe Pierres Klunserlejr) i Hjørring. Så blev jeg Mor, 21 år gammel til Lasse. Jeg er i dag farmor til en smuk danserinde på 16 år.

Som udd. socialpædagog, har jeg virket i daginstitution, skole/fritid og i Bofællesskab for voksne m. handicap. Jeg har levet som kunsthåndværker og i de sidste 23 år på lysegrønne Samsø. Er cyklist, bor til leje på ”Haweje”. Turist-Busguide hver sommer m. mange Ø historier. Her er skønt m. gode dybe venskaber.

Hjertesager

 • At vi åbner vores sanser, lytte til smukke Moder Jords natur, være evig opmærksom på velfærd for dyr og alle os farverige folk. Enkel levevis, genbrug/ bæredygtighed, god tid.
 • At leve ’Det syngende menneskes passion’, som medlem af gruppen Samsø-Sang-Sild og som Jazz-Sanger .
 • At være forenings-aktiv i ”Samsø mod ”Kattegatforbandelsen”, ”Økologisk Samsø” og ikke mindst Grandmothers Circle The Earth – Danmark.
 • Mit ønske er at vi sammen skaber mere bevidsthed om, og styrke af, vores fantastiske Grandmother/Cirkler.
 • At de bliver fulde af varme, viise, rummelige hjerter.
 • At begejstre andre med kærlig brobygning og spirituel kraft, til den fremtid der venter vores næste generationer af menneskehed på denne klode.