Rådet i Grandmothers Circle the Earth – Danmark

Det danske Råds opgave er at være fødselshjælper for lokale cirkler. Vi er 10 kvinder, der støtter og hjælper cirklerne i gang med ceremoni, sang og cirkel-etik, så vi alle får mere kraft og styrke. Se mere om arbejdet i cirklerne her: Cirkelarbejdet i den danske afdeling af Grandmothers Circle the Earth - Danmark
Rådet skaber, mens vi går, den nye vej gennem retreats og workshops og holder kontakten til det internationale arbejde.

Rådets medlemmer er:

  • Anette Petersen
  • Birgitte Lisbygd
  • Edna Pedersen
  • Elf (Inge) Risom
  • Helle Hestbjerg
  • Inger Slots
  • Livia Zeleste Heinsøe
  • Vibe Maegaard Mørch Sørensen
  • Vibeke Elizabeth Mygind

Få kontaktoplysninger på Rådet her og se mere nedenfor om os, vores baggrunde og hjertesager

Anette Petersen – Bright Sun Earth Walker

Født i 1962. Jeg har 3 dejlige voksne børn, to sønner og en datter og 3 svigerbørn. Jeg bor i den kraftfulde og charmerende gamle købstad Skælskør på Vestsjælland sammen med Rene.

Charlotte

Jeg søger at bringe varme og lys i alle dets aspekter, hvor jeg går på jorden. Jeg har stor tilknytning til og er stolt af at være datter af Moder Jord.

Baggrund
Jeg er født og opvokset nær kultstedet og kongsgården ved Tyrs sø (Tissø) på Sjælland. Jeg var fra barn af meget forbundet med naturen, som min morfar lærte mig meget om. Jeg er certificeret i permakultur og var med til at starte partiet De Grønne. Min morfar gav mig også glæden ved eventyr og håndværk. Jeg er først uddannet lærer i brugskunst og underviste i 10 år på tekstilværksted på en produktionsskole. Derefter havde jeg flere indvandre / flygtninge hold på daghøjskoler, mens jeg uddannede mig til psykolog. I de sidste 12 år har jeg arbejdet som psykolog i kommunalt regi med børn, deres familier, samt personale på institutioner og skoler. Sideløbende bl.a. uddannet mig til stresscoach, mindfulnessinstruktør, kinesiolog, lightbody healer og council guide. Mine første skridt ind i den spirituelle verden for ca.34 år siden, var med Martinus kosmologien. Efterfølgende har har jeg trænet inden for Inka og Maya traditionen og senest hos de keltiske Druider. Det førte interessen for den Nordiske visdoms og vølve tradition med sig.

Hjertesager
Bæredygtig levevis, respekt og ansvarlighed for os selv, hinanden og alt andet liv på jorden. Lære, bevare og videregive oprindelige folks viden, visdom, ceremonier, ritualer, traditioner i særdeleshed vore egen Nordiske til glæde og gavn for de kommende generationer. Naturens egen helbredende kræfter og iboende visdom. Myter og eventyrs magi og Grandmother arbejde og cirklens kraft.

Kontakt: 2752 1962 joanannettepetersen@gmail.com Sorøvej 59, 4230 Skælskør

Birgitte Lisbygd

Jeg har 2 skønne voksne døtre og sviger sønner og et højt elsket barnebarn og dannet par med Allan igennem 9 år
 Baggrund
Kom til verden i 1961 i Vestjylland, hvor jeg er opvokset ved fjord og hav, som en evig berigende del. Det har dog været Djursland med den helt fantastiske natur, hvor jeg har boet flest år af mit liv. På nuværende tidspunkt bor jeg på Frederiksberg eller i min kolonihave i Ballerup.
I mit arbejde med mig selv og andre har jeg været med i flere træningsgrupper,taget en hel del alternative og terapeut/uddannelser, certificeringer og afslutter i 2018 med Træner uddannelse i NLP mastercoaching. Så alt dette har være med til, at jeg er blevet til det menneske, som jeg er i dag.
Hjertesag
Jeg brænder for at være med til at støtte og skabe sunde livgivende relationer til mennesker, dyr og naturen.
I naturen henter jeg liv, styrke, kraft og visdom og jeg gør hvad jeg kan for ,at nære og ære den. Det er vigtigt for mig, at være med til at sprede budskabet om fred, visdom kærlighed og harmoni, derfor er cirkel arbejdet for mig utroligt vigtigt.
Det er med en dyb, ydmyg, respektfuld, taknemmelighed, at jeg sidder med i rådet og oplever den fantastiske kraft, der er i vores energiarbejde.
Kontakt: 2826 0177 blisbygd@gmail.com Aksel Møllers Have 3, st tv, 2000 Frederiksberg

Edna Pedersen - IAEI

Jeg er født i 1945 i Hejnsvig. Jeg er gift med Svend og sammen har vi to voksne drenge, to svigerdøtre og 4 børnebørn. Jeg bor i "Børnenes Hovedstad" Billund, hvor jeg, i 50 år, har fulgt udviklingen, dels som medspiller og på det sidste som iagttager af den utrolige udvikling til børnenes anerkendelse, som medspiller i vores samfund og fællesskab.

Edna til web

Baggrund
Min far havde murerfirma, og når han skulle have fri kørte vi ud i naturen. Han elskede naturen, så det havde vi til fælles. Jeg nød vore ture som barn og er dybt taknemmelig for denne gave. Min første spirituelle oplevelse havde jeg med min far i hånden.
Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i særforsorgen, senere med ældre, børn, souschef i dagplejen (23 år) og sidst vejleder i socialpsykiatrien.
For at forstå mig selv og hente hjælp, både til mig selv og andre, har jeg taget en rækker kurser bl. ID-psykoterapeut, diplom i Voksenuddannelse og Uddannelsesplanlægning og i Relations- og netværksarbejde (Tromsø), TFT-Tankefeltterapi, og så har jeg flere gange været på Vækstcentret i Nørre Snede.

Hjertesager
Mine hjertesager er fred, balance, enkelthed, kærlighed, sundhed, natur og naturlighed, for alle mennesker i et ligeværdigt og bevidst samfund med respekt for jordens og den enkeltes ressourcer.

Jeg føler et dybt kald til Grandmother arbejdet, og mærker energien i det nære og i dette globale fællesskab. Jeg glæder mig over at være med, mens det vokser til glæde for de kommende generationer.
Kontakt til Solstrålen Syd  3073  4937  ednapedersen@gmail.com  Søndermarksvej 110, 7190  Billund

Elf (Inge) Risom

Elf

Er opvokset i naturen og lærte derfor tidligt at værdsætte og respektere Moder Jord.  Med naturens energier og rytmer skaber hun rituelle rum, for at hjælpe andre til at vandre gennem livet i balance og huske hvem vi virkelig er. Ulven er hendes tro følgesvend, hjertet hendes ledestjerne og trommen, udesidning og Medicine Walks nogle af redskaberne.

Kontakt til Cirklen i København 2360 5775 elfirisom@gmail.com Magleparken 184, 2750 Ballerup

Helle Hestbjerg 

Mahealani – Heavenly Moonlight og Hinewaihou – Woman of the New Feminine Waters

Født i 1964, bor alene, mor til 3 børn.

Helle

Baggrund
Født og opvokset på en gård i Vestjylland. Uddannet mikrobiolog med 12 års forskerkarriere. Skiftede kurs og har siden 2002 boet i økolandsbyen Friland på Djursland og haft MA-URI som min primære beskæftigelse. MA-URI er dans, bodywork og polynesisk inspireret livsfilosofi.

Hjertesag
Det er overmåde vigtigt for fred og harmoni i Verden, at vi arbejder for balance mellem det maskuline og det feminine. Respekt for de grundlæggende forskelle mellem mænd og kvinder og anerkendelse af ligeværd. Og at mennesker genfinder forbundetheden med naturen og det ’livsnetværk’ vi alle er en del af.

Jeg har været med i Grandmother-netværket siden bevægelsen kom til Danmark i 2011.

Kontakt til Århus-cirklen 4157 6225 helle.hestbjerg@gmail.com Friland 22c, Feldballe, 8410 Rønde

Inger Slots - Eye of Deer Woman

Jeg blev født i 1951, gift med Jørgen i 1983, sammen har vi 2 sønner.

Inger

Baggrund
En dyb forbundethed med naturen blev grundlagt under min opvækst på den natur fredede ø, Nekselø i Sejerøbugten.

Et ønske om at få viden til at standse forureningen og være med til at passe på naturen fik mig til at studere naturvidenskab i 1 år og derefter tage læreruddannelsen med biologi og formning som linjefag. Glæden ved at udtrykke mig kreativt førte mig til forskellige kurser indenfor tegning, maleri og keramik.

At arbejde med børn, natur og kreativitet har været en stor det af mit arbejdsliv. På skoler, på billedskole, på asylcenter og i modtagerklasse.

Min spirituelle søgen og trang til selvudvikling bragte mig til massage og healingskurser, kurser i shamanisme og kanalisering.

Et ønske om at være med til at udvikle bæredygtige samfundsformer, hvor mennesker trives, fik mig til sammen med Jørgen at flytte til økolandsbyen Friland på Djursland, hvor vi bor nu.

Hjertesager
Grandmotherbevægelsen, som jeg mødte i 2011, blev en hjertesag for mig. Her kunne jeg mødes med andre, som ønsker at gøre en forskel og arbejder for fred og kærlighed på Jorden. At mødes i cirklen giver dyb mening, at støtte hinanden i at stå i vores kraft og balancere det feminine og maskuline i os selv og i verden.

Jeg ønsker at være med til at inspirere og samle kvinder i cirkler, at dele fra hjertet, at samarbejde med den åndelige verden i skabelsen af et menneskeliv i trivsel og harmoni med naturen.

På Nekselø har jeg et hus, min intention er, at det må være rammen om opløftende mellemmenneskelige relationer og forbundethed med naturen, frihed, glæde og kreativitet.

Kontakt til Djurlands-cirklen 6165 7603 ingerslots@gmail.com Friland 34, Feldballe, 8410 Rønde

Livia Zeleste Heinsøe - Whispering voice of the Gods, Goddes of the Heart

Livia

Livia arbejder som spirituel healer Tft og Bars terapi, Livia er naturbarn og samarbejder med naturens kræfter især planteriget står hendes hjerte nær. Hun arbejder med kærlighed, humor og vil guide dig så du finder din egen kraftfulde sti. Livia er Mor til 6 Bedstemor til 14 og Oldemor til 6. Hun bor i Nordjylland og arbejder også nu i Thy.

Kontakt til Nordlyset 2146 4496 livia.heinsoe@gmail.com Lerbækvej 47, 9310 Vodskov

Vibe Maegård - Listening Wind Woman - Mother of all Nations - Beluca Crystal

Vibe-orange

Født 1956, gift med Vagn og sammen har vi 7 drenge, der har koner/kærester, og pt. 6 børnebørn.

Mine navne beskriver mit spirituelle virke, med at være bærer af bedstemor ilden og visionen.

Forkvinde i Bestyrelsen og aktiv i det internationale Grandmother-arbejde.

Baggrund
Jeg er født og opvokset i Silkeborgs skønne skove og dejlige søer; at være en del af naturen betyder meget for mig.Jeg er uddannet fysioterapeut, arbejder i Vejle Kommune med Sundhedskurser og træning.Jeg har arbejdet de sidste 30 years med forskellige slags kropsarbejder, healing og meditation.For mig er det vigtigt at kunne se og afhjælpe ubalancer i et andet menneske, så vedkommendegenfinder sin egen kraft og indre balance.

Hjertesager
Jeg har været med i Grandmother arbejdet siden 2011 og det betyder alt for mig. I cirkelarbejdetgiver det mig mening at vi, i ceremoni, kan hjælpe hinanden med at finde egen balance og kraft.At kunne være i en balance mellem det maskuline og feminine, så vi kan stå skulder ved skuldersammen med vores mænd og skabe en balance i verden der bygger på ligeværd, ligestilling, fredog harmoni. I fællesskab sikrer bæredygtighed på Moder jord, for de næste 7 generationer.

Kontakt til Cirklen Månestråle Midt 6015 5020 vibemae@gmail.com Havnegade 14, Hou, 8300 Odder

Vibeke Elizabeth Mygind - Brobygger – Woman with Ancestors Rising

Vibeke

Jeg kom til verden i 1952 på et gammelt dampskib syd for Malta på dets sidste rejse hjem til ophug i England, og oplevede således tidligt det cirkulære i livet. Som barn flyttede vi en del, men er endelig kommet ”rigtigt hjem" i Vinten Skov ved Horsens. Her bor jeg med Knud Erik nogenlunde ”i midten” i forhold til vores sammenbragte familie med 5 børn og svigerbørn og 11 børnebørn fordelt rundt i landet.

Jeg er er aktiv i det internationale netværk og arbejder med hjemmesiden i Formidlingsudvalget.

Baggrund

Som barn var jeg tæt forbundet med naturen og har altid været tiltrukket af Vandet – som barn ved Sejerøbugten og som voksen ved Vesterhavet og nu hvor jeg også er blevet forbundet med mit fødekraftsted.

Jeg er uddannet bibliotekar – af kærlighed til litteraturens og bibliotekernes fantastiske muligheder for at berige og ”forstyrre” menneskers liv – og med 30 års udviklingsarbejde i bagagen.

Hjertesager

Grandmothers Circle the Earth mødte jeg første gang i sommeren 2012 hvor jeg blev – og fortsat er – dybt forbundet med idéen om det globale og spirituelle netværk af kvinder som værner om Moder Jord og de kommende generationer.

Medlem af Rådet siden det blev dannet i december 2012 hvor vi også formede visionen for Grandmother-arbejdet i Danmark. Her fik jeg vist Verdenstræet i vores nordiske mytologi – Yggdrasil’s Ask – med rødder af krystal ned i dybet og krystal-årer helt ud i de mindste grene og blade helt op til træets top. Vi forstod dette som vigtigheden af at skabe en klar og transparent organisation, at være klare i vores hjerter, tanker og handlinger – og være dem, der som krystallerne leder af energierne.

Siden starten af 1990'erne har jeg arbejdet med shamanisme, både nordisk og fra andre kulturer, og har fået vist at jeg skal fastholde mit udgangspunkt i den nordiske tradition fra de tidligste tider. Jeg tror på ligeværdighed og respekt og brænder for at alle vi mennesker udfolder vores potentiale og tager vare på Moder Jord.

I Grandmother-arbejdet kan jeg forbinde det spirituelle, det kvindepolitiske og det globale perspektiv med min hverdag i stort som i småt – og det føles rigtig godt!

Forkvinde og Kontakt til Cirklen Norrøne Bedstemødre  4041 9917 vibeke.mygind@gmail.com Vinten Skovvej 18, 8700 Horsens