Rådet og Bestyrelsen

Det danske Råds opgave er at være fødselshjælper for lokale cirkler. Vi er 9 kvinder, der støtter og hjælper Cirklerne i gang med ceremonier, sange og cirkel-etik, så vi alle styrker vores egen kraft og passer på Moder Jord. 

Rådet skaber den nye vej, mens vi går sammen med jer, på inspirationsmøder og festivals og i cirklerne, se mere om Cirkelarbejdet i den danske afdeling af Grandmothers Circle the Earth. Rådet holder også kontakten til det internationale arbejde.

Bestyrelsen står for medlemspleje, sikrer en sund økonomi og afholder den årlige generalforsamling. Den står sammen med Formidlingsudvalget for hjemmeside, facebook-formidling og nyhedsbreve. Begge er valgt af Foreningen "Grandmothers Circle the Earth - Danmark" - se mere under Bestyrelsen. 

Få kontakt med os!
Se hvem der sidder i Rådet, Bestyrelsen og Formidlingsudvalget - her er navne og kontaktoplysninger - også på Fakkelbærerne, der er bindeled til Cirklerne.  Få mere at vide om hvem, der er kontakter til  Cirklerne i Nordjylland (2), Djursland, Århus, Midtjylland (2), Sydjylland, Odense, Sydfyn, Langeland, Vestsjælland, København (2) og Bornholm - samt Island!

Gå direkte til Rådet og Bestyrelsen.