Håndbog for GCE

Velkommen til online-håndbogen i “Grandmothers Circle the Earth – Danmark”

Vi er en ung organisation, der hele tiden finder ny inspiration og spiritualitet som vi går vejen. Dette vil vi gerne samle og give videre til alle. Så hjælp os gerne med dine erfaringer.

I det følgende får du en oversigt over de centrale områder i arbejdet i Grandmothers Circle the Earth – Danmark (GCE-DK). For hvert område finder du et direkte link til det sted på hjemmesiden, hvor du kan læse mere og se sammenhængene.

Du kan også løbende følge med i vores nyhedsmails 4 gange om året, følge opslagene på Facebook og jævnligt besøge denne hjemmeside. Her vil vi opdatere med de erfaringer, som vi høster gennem vores praksis og videregive dem.

Go' læsning

Vision og Mission:

det vi vil - og det vi gør

Her kan du også se vores logo

med Livstræet og Moder Jord.

 

Cirkelarbejdet i Danmark: vores bærende element og praksis

Vores bærende element er Cirklerne.

Sådan gør vi: Cirkelarbejdet i praksis.

Værdierne for arbejdet i hele organisationen er beskrevet i Cirklens Etik.

Organiseringen: hvem er vi og hvordan samarbejder vi

Arbejdet i GCE-DK foregår i de lokale Cirkler, i Fællescirklen og de tilhørende teamcirkler samt i det internationale netværk.

I vores historie kan du læse om udviklingen de første 7 år.

Læs om, hvordan vi organiserer os i en cirkelstruktur, og se  vores vedtægter.

 

Ceremonier og sange er en væsentlig del af det spirituelle arbejde

Siderne her er under opbygning, men du kan allerede nu se hvordan Cirklerne kan inddrage Åndekano-ceremonien og Vand-ceremonien i et af jeres møder eller måske i en fælles aktivitet med andre Cirkler.

International kontakt

Siderne er under opbygning men allerede nu kan du læse om mulighederne for støtte til at deltage i internationale aktiviteter, og du kan se beretninger fra vores kontakt med FNs kvindeorganisation og de tilknyttede NGO’er på møder i New York 2014-2017 .