Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

GRANDMOTHER-ÅRSMØDE 2020

marts 29 -10:00 am - 4:00 pm

Kære Kvinder, så kan I godt glæde jer til årtiets første ÅRSMØDE søndag 29. marts kl. 10-16 😊

Sammen kigger vi bagud og fremad og skaber der er nyt skønt år for ”Grandmothers Circle the Earth – Danmark”. Som vanligt starter vi med GENERALFORSAMLING. Her i januar/februar får I beretning og budget for det kommende år sendt ud i Cirklerne – så kan I sammen blive klædt godt på til at være med til at lægge kursen for det nye år.

Over middag er vi alle med til INDVIELSEN af årets nye Fakkelbærere og den netop valgte Bestyrelse

Derefter vil KIRSTEN BRUNSGAARD dele ud af sin store VIDEN OM OS SOM OPRINDELIGT FOLK HER I NORDEN.
Kirsten er (bl.a.) religionshistoriker og mange af os mødte hende på vandre-retreaten 2018 og gudinde-workshoppen i 2019.

Udover sin viden om vores nordiske formødre og forfædres kultur, har hun senest fået indblik i den allernyeste viden om tidlige civilisationer i Asien, der er baseret på et animistisk verdensbillede og shamanistisk visdom fra Mago – Den Store Moder ♥
Denne civilisation spredte sig ud og har også præget os her i Norden fra 1100 fKr til ca 500 eKr hvor patriarkatet kom til Norden. Den har overlevet i en ”understrøm” i vores legender, sagn og folkeeventyr, men ofte i en forvrænget form, der har gjort det nemt at afvise den som ammestuesnak.

Vi tror, at Kirsten kan inspirere os i Grandmothers i vores arbejde med at naturen har sjæl og vilje og hvordan vi med animistisk/shamanistisk tilgang, virkelig kan give vores bidrag til healing af Moder Jord

Udover det mentale og åndelige, bliver der også sørget for vores fysiske velbefindende 😊 I år har Bedstemødrene i Fyns-Cirklen og Svendborg-Cirklen tilbudt at stå for en DEJLIG VEGETARISK FROKOST og sørger også for en god start og afslutning med te/kaffe mm.

Alt dette kommer der meget mere info om senere – også om tilmelding – så glæd jer og sæt allerede nu X i kalenderen.

Knus og på gensyn fra Bestyrelsen og Rådet Skv/ Vibeke Elizabeth Mygind, forkvinde

Detaljer

Dato:
marts 29
Tidspunkt:
10:00 am - 4:00 pm

Sted

Skullerodsholm
Smedestræde 2, Nr. Lyndelse
Årslev, 5792
+ Google Maps
Translate »