Cirkler i Danmark

De lokale Cirkler er det bærende element i "Grandmothers Circle the Earth - Danmark". Det er her vi som modne kvinder, der har set en del af livet - og hvor mange af os også er blevet fysiske Bedstemødre - kan arbejde spirituelt i hverdagen for en bedre Jord og for en bedre fremtid for de næste 7 generationer!

Cirklen er en oprindelig form for møde, der har samlet mennesker i respektfuld samtale i årtusinder og som samværsform har den tjent som fundament i mange kulturer. Det, der forandrer et møde til en Cirkel, er når samværet skifter fra uformel samtale eller påståelig diskussion til at følge den struktur, som er opridset her - med tale fra hjertet og hensynsfuld lytten.

Rådet har siden starten i 2012 - i samarbejde med lokale kvinder - startet cirkler rundt omkring i Danmark.

Find de lokale cirkler her

og se hvordan vi gør i praksis

I Danmark har udviklet denne praksis for at bidrage til at virkeliggøre den gamle profeti: "When the Grandmothers speak, the World will heal". A Call for Power!

Lige nu er vi 19 aktive Cirkler - incl. Norge og I sland og de danske Norrøne Bedstemødre - og flere er på vej!

Foreningen "Grandmothers Circle the Earth – Danmark" udgør det praktiske, organisatoriske fundament, og det spirituelle cirkel-arbejde igangsættes og støttes af Rådet. Se hvem der er med i Rådet og Bestyrelsen her.

Kvinde fællesskab og styrke
Kvinde fællesskab og energi